divendres, 14 d’octubre del 2011

I DAMUNT A LONDRES.

Estos últims dies he estat viatjant per terres angleses i he pogut gaudir de la grandiositat de la seua capital i la dels seus monuments, a més de l'exagerat merchandising i sobreexplotació dels símbols Britànics fins a límits inimaginables. La veritat és que desprès de tot em quede amb la cervesa assegut en l'exterior d'un clàssic Pub o amb el passeig per mercat dels dissabtes de Notting Hill on, per cert, em va passar un cas ben curiós.


M'explique: passejant pel mercat amb la meua família vam entrar en una botiga de roba que ens va cridar l'atenció ja que l'aparador del carrer estava decorat amb màquines de cosir.


Mentres observàvem la roba, que penjava d'antigues màquines tèxtils reconvertides en penjadors, em va paréixer vore, entre les moltes pantalles, grans i xicotetes que hi havia, una imatge que per a mi, a primer colp d'ull, hem resultà familiar; la gran sorpresa la vaig tenir en apropar-me. Fixeu-vos ben bé i cliqueu damunt per ampliar la imatge si cal, i tan sorpresos com jo voreu una de les nostres fotos que tenim penjades en l'àlbum de Picasa, Retratos de l'antigor.


Sé que la nostra esquadra cada vegada es més internacional però no fins a l'extrem d'estar decorant un comerç i, a més, a Londres.

sideBar2