dissabte, 12 de novembre del 2011

MANOLO

imatge: Rafa Torró Martínez

Al llarg de la vida hi ha ocasions en què voldries estar en un lloc representatiu de la societat i veus que no arriben el moment o les circumstàncies que et poder dur a eixa posició; en canvi, en altres ocasions, són altres persones les que pensen en tu, i et conviden a participar i t'espenten per estar ahí, comptant sempre amb el vistiplau personal de cadascú.
Manolo, una altra vegada has sigut elegit per a desenvolupar un càrrec de responsabilitat. Ara toca en l'associació cultural més gran del poble. Aquet fet, sens dubte, és important per a tu, per a la teua família i també per a nosaltres, perquè, d'una banda, persones que et coneixen i t'estimen han confiat en tu per a dur endavant aquesta tasca i, d'una altra, perquè els teus amics volem valorar la categoria de l'amic que tenim, no sols en el tracte personal, sinó tambe en el professional, en la qualitat i quantitat de treball que dus a terme.
Manolo, personalment, estic content per tu i així t'ho vaig manifestar en el moment en què em vas comunicar la notícia. Estic convençut que és una oportunitat per a poder relacionar-te amb una altra gent, viure la festa del teu poble des del punt de vista de la màxima responsabilitat, poder veure la festa d'altres poblacions i poder enriquir la nostra amb tot allò que li falta, però sempre, sempre mirant al futur, endavant. Teniu, la nova junta, i tenim entre tots i totes la feina de construir la festa del futur i heu de saber aproximar la Societat de Festers a la gent, als festers i als no festers, perquè s'implique i participe més. Pense que estos haurien de ser alguns dels reptes que hem d'afrontar tots junts, tant la gent que dirigiu la Societat com la resta de la gent que no tenim cap tipus de responsabilitat i per tot això tens i teniu la meua confiança i recolçament.
Ànim, Manolo, i avant Aladins, avant; avant Saudites d'Ontinyent, avant; avant Societat de Festers, avant.


sideBar2