dimarts, 17 d’abril del 2012

CANVIS EN LA NOSTRA FESTA?

La setmana passada vaig llegir al Periodic d'Ontinyent les propostes de canvis de la Junta de Festes d'Ontinyent, supose que per a les properes festes del 2012. Pel que fa a la Diana, llevar el carrer Dos de Maig i possar en substitució Martinez Valls més Daniel Gil no sé quina novetat pot aportar a l'acte que no siga com fins ara, encara que supose que la Junta haurà estudiat el tema per a presentar aquesta proposta. El que no veig tan clar es passar l'ambaixador i banderer al final de l'Entrada. Això és com el que passa en certes cadenes de televisió on el fan "tragar" la publicitat si vols vore el final d'una sèrie o pel.lícula. La questió és fer la publicitat més curta, és a dir, que desfilen sols dos bandes per comparsa que no tinga càrrec (oficial i esquadra especial). Crec que d'una vegada per totes els festers hauran d'entendre que l'acte de l'Entrada és una representació on has d'agradar a un públic. Per a desfilar soles ja tenim els soparets de l'estiu. Si no hi ha públic, no hi ha espectacle. Si no hi ha públic, ens ix més barat fer un soparet i desfilar amb el gotet en la mà. Si no hi ha públic, què fem ocupan la via pública? La meua opinió: deixar-ho com està i limitar a totes les comparses que no tenen càrrec, a desfilar sols amb l'esquadra oficial i una especial.

Espere que tot açò siga per enriquir un debat pel que fa a la nostra festa i el bé per la seua projecció als possibles visitants que puguem tindre.

PD: jo aniria més lluny: llevaria l'Entrada dels xiquets i faria l'Entrada Cristiana de matí i la mora per la vesprada. Estàn molt enganyats els que pensen que una Entrada està deslluïda pel fet de ser de matí. Vos puc assegurar que no. D'aquesta manera desfilarien tots junts, xiquets i totes les esquadres.

Fes un clic damunt del títol i pots llegir l'article: 

ARA ÉS MOMENT DE PENDRE MESURES



sideBar2