dissabte, 25 d’agost del 2012

JAVIER REIG




El dissabte 25 de agost de 2012 es va celebrar, en una de les seus dels Aladins, el tradicional 'esmorzar de salaura' i en aquest any van tindre el plaer de tindre com a convidat el Vicepresident de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia, un Bon Fester, bon Kabila i sobretot bon amic nostre. En aquest esmorzar van tindre el gust de donar-li un xicotet record  i li van didicar també unes paraules que ací reproduïm.

"Amic Javier, amics Saudites. Tu, Javier, també eres saudita i ho seguiràs sent, perquè per molts anys que passen, un no deixa de ser allò que no vol, o millor dit, un és i s'identifica amb allò que estima, i a tu sempre et quedarà una mica dels Saudites:
- Les primeres festes de jovenet.
- Les reunions i sopars en la Glorieta. En un d'ells van tindre al grup     'Mocedades', per a amenitzar la vetlada.
- El local de Ximo 'el de la bodega'.
- I moltes altres vivències que haurem de recordar a poc a poc.
Han hagut de passar trenta anys per a asseure'ns una altra vegada al voltant d'una taula per a compartir menjar i parlar d'allo que ens uneix i que estimem: les nostres festes de Moros i Cristians.
Gràcies a l'oportunitat que el nostre President de Festes, Toni Morales, ens ha brindat amb l'elecció dels membres de la seua Junta i de la que formeu part tu i Manolo, ens hem adonat de la complicitat i química que existeix en aquest grup de treball, i ha permés que es produira aquest reencontre, que volem que siga una porta oberta per a poder trobar-nos quan vullguem i que no hagen de passar altres trenta anys per a gaudir d'una convivència comuna.

Benvingut sigues, Javier, a aquesta casa Saudita que serà sempre la teua.

sideBar2