diumenge, 20 de gener de 2013

20 ANYS NO SÓN RES…


Pocs coneixeran Audrey Kathleen Ruston nascuda el 4 de maig de 1929 en un xicotet poblet de Brussel·les, però si a Audrey Hepburn, considerada per l'American Film Institute, la tercera millor estrela femenina de tots els temps.

Qui no s'ha imaginat passejar amb una bossa de xurros i un xocolate calent per davant de l'aparador de jojeria Tiffany´s a la cinquena avinguda de Nova York o recórrer els carrers de Roma muntat en una Vespa. Els seus grans ulls ens enamoraren i fantasiegem que la seua mirada envolta la mateixa bellesa trista i sincera.

A mitjan anys 50, Audrey no sols era una de les majors estreles de Hollywood, sinó una icona de la moda. El seu estil, tan personal i elegant, era admirat i imitat.

Protagonista de films com a Desdejuni amb diamants, Sabrina, Xarada, Mi fair lady, Els que no perdonen, Sola en la foscor, Dos en la carretera; Hepburn es va casadar en dos ocasions, la primera amb l'actor Mel Ferrer, i la segona amb Andrea Dotti, un metge italià. En els últims anys va estar unida a l'actor Robert Wolders, un holandés amb què compartien labors humanitàries i el seu gust per coses senzilles.

Audrey va col·laborar activament amb UNICEF, convertint-se en ambaixadora de bona voluntat. El seu fill, Sean, gestiona la fundació Audrey Hepburn Childhood, fons que contínua el seu treball per a aportar ajuda i esperança a tots els xiquets necessitats del món, recaptant fons i donant suport a les organitzacions de salut, educació i benestar infantil.

Va morir en sa casa a Suïssa, el 20 de gener de 1993 als 63 anys d'edat.

…però sense Audrey, són tota una eternitat.


sideBar2
mi ping en totalping.com calcular page rank calcular page rank directorio webs banner made with bannerfans.com, hosted on imageshack.us