dijous, 11 de juliol del 2013

SOPAR D'ANIVERSARI DELS SAUDITES D'ONTINYENT

El primer dissabte de juny vam celebrar, com és tradicional, l'aniversari de la comparsa i per això vam tindre un sopar commemoratiu a l'Hotel Kazar en el qual ens vam retrobar, després dels mesos d'hivern. L'acte, presentat pel nostre amic Manolo Requena, marca, i ara va de bo, l'inici de l'ambaixada saudita. Abans de començar el sopar, va tindre lloc una actuació del Ballet Ópera que ens va delectar amb una embrigadora dansa oriental en que es podía esbrinar un poc del que vorem la nit de la nostra Entrada. Després, ens vam emocionar amb el vídeo de presentació de l'ambaixada, que ja es va poder visualitzar per primera vegada a la Sala d'Actes de la Societat de Festers el dia que va tindre lloc la presentació del Logotip. El vídeo esta realitzat per l'amic arquer Javi Grau Díaz, amb l'espenta del nostre amic Enrique Martí i la producció de les seues esquadres, El Penó i Aladins. Les imatges elegides canvien al ritme de la musica i ens traslladen al passat, a mi concretament per uns moments, sis anys enrere, a aquella nit magica d'agost que no oblidaré mai.

Després del sopar es va procedir a la presentació dels vestits especials que conformaran la desfilada el dia de l'Entrada. Per cert, em va tocar a mi possar-me el vestit que portarem; i he de dir-vos que no passarem gens de fred. Per això i com diuen els meteoròlegs que aquet estiu tindrà unes temperatures moderades, espere que ho encerten per a la nit de l'Entrada, perquè si no patirem un poquet.

Tambe es va estrenar davant de la comparsa una nova peça musical, Iramsor, marxa mora de José-María Ferrero de la Asunción, dedicada a la sentinella mora RosMari, germana de Paula i Arantxa Vidal, l'ambaixadora i banderera respectivament.

Per acabar el Primer Tro, l'ambaixadora i la banderera van fer un xicotet parlament agraint a tothom la col·laboració i la implicació que tenien en este any de càrrec per als Saudites.

Per als que no vau tindre l'ocasió, vos deixe el vídeo perquè el pugueu gaudir.



sideBar2