dissabte, 28 de febrer del 2015

MIG ANY 2015

Qui li podia dir al Traca i a tots nosaltres que el passat dissabte un nombrós grup dels Aladins, la seua antiga esquadra i grup d'amics, començaria les celebracions del cap de setmana gran del Mig Any fester amb una visita sorpresa al seu bar en la Font de la Figuera?


I així va ser, el nostre arxiver de premsa José Gil va localitzar el lloc i allí vam acabar esmorzant i recordant que ja fa més de vint anys que teníem vint anys. El temps passa, però sempre queda el record i l'amistat.


Però ahí no va acabar la nostra visita a la Font en un plujoset matí d'aiguaneu, perquè en eixir del bar Traca, va vindre la meua proposta de fer una visita al retaule de Joan de Joanes més bonic que es conserva en el lloc per al qual va ser pintat: l'església parroquial de la Font, que a més ens esperava amb dos amabilíssimes hostesses, debilitat de Ferran, i amb les portes obertes perquè estan celebrant l'Any Jubilar de la Mare de Déu dels xics, la seua patrona.


Ja eren les 13.15 h. i calia tornar per arribar al dinar que la nostra comparsa havia organitzat en Casa Inés i allí ens vam acabar de reunir amb la resta de components


Un moment de conversa, d'anècdotes i d'intentar vore qui serà el nostre Primer Tro per al proper any (algú ja va rebre una ovació tancada). Després, unes copes i la desfilada que van completar el que, per a alguns, es va convertir en un ADSL.



sideBar2