dimarts, 31 de març del 2015

LA NOSTRA MÚSICA I ELS NOSTRES M​ÚSICS.


Encetem una nova secció a la ​bitàcola amb un dels capítols més importants per a la nostra esquadra i per a les festes morocristianes, la MÚSICA FESTERA.

La música, element que ha permés que les nostres festes siguen reconegudes per tots els racons del món on celebren este tipus de festejos.

I és en este capítol on els ALADINS ens sentim molt orgullosos i podem estar desvanits per dos motius que ens caracteritzen de manera molt particular. En primer lloc, poder comptar entre nosaltres, gaudir de la seua amistat i compartir les nostres festes, amb dos reconeguts compositors de música morocristiana: Daniel Juan Ferrero Silvage i Marcos Gandia Conejero, dos músics, dos compositors, dos ALADINS i dos amics.

En segon lloc, podem presumir especialment de tindre dos peces musicals dedicades a l'esquadra, la marxa mora Aladins (2007), de Daniel Ferrero, i el pasdoble Aladins, al pas!!! (2014) de Marcos Gandía.

Tot açò és el que hem volgut ​arreplegar i incorporar a la nostra bitàcola, en la qual podrem conéixer més a fons la biografia dels dos compositors, així com consultar la discografia, tindrem la possibilitat de contactar amb ells per mitjà d'un formulari de contacte, escoltar les peces musicals, i fins i tot poder descarregar i adquirir les seues partitures, a més de llegir les principals ressenyes i articles relacionats amb les dos composicions dedicades a l'esquadra​.

Avant amb la música!!!

sideBar2