diumenge, 26 de juliol del 2015

ALADINS A LA PLAÇA DE BOUS DE BOCAIRENT

L'AUM BOCAIRENT en el moment d'interpretar la marxa mora Aladins
                              
Visitar la vila de Bocairent sempre és un plaer; atractius que ens conviden a gaudir-ne no li falten. Però esta vegada el motiu de la visita era ben diferent, assistir en la plaça de bous al concert de música inclòs en la programació d’actes del Panellet de 2015 organitzats per l’Associació de Festes de Moros i Cristians.

El LXXII Concert de música festera, dins de la campanya Retrobem la nostra música de la Diputació de València, a càrrec de l’Associació Unió Musical Bocairent i sota la direcció de Damián Molina Beneyto va interpretar una escollida selecció de marxes mores i cristianes, pasdobles i ballets de diversos autors. Una de les obres interpretades, en la segona part del concert, va ser la marxa mora Aladins del nostre amic Daniel Ferrero Silvage. Finalitzada la interpretació, el director de la banda va voler compartir amb l’autor pressent en la graderia, fent-lo posar-se en peu, els aplaudiments del públic assistent.

La veritat que en una sufocant vesprada estiuenca de diumenge va ser tot un encert desplaçar-se a la veïna població per poder escoltar Aladins novament en concert amb una agradable temperatura en un incomparable amfiteatre.

sideBar2