divendres, 2 de setembre del 2016

I 8


Un canonet, un meló d'Alger escorregut en el cap d'algú, un palomo cojo i una esquadra.

Dos son les composicions musicals dedicades, ja que dos de nosaltres son compositors. Dos també son els Primers Trons que em tengut dins d'un mateix any fester.

Tres els que es van associar en un primer moment amb els Ali-oli per formar l'esquadra Aladins. També tres son els pregons declamats per alguns aladins. Al igual que tres han segut els programes revista dels Saudites en les que hem estat al càrrec del consell de redacció.

Quatre Primers trons, 3 durant diversos anys de càrrec + 1 Primer Tro d'honor. En quatre llibres de festes de diferents anys han aparegut articles nostres.

Cinc dies, de dijous a dilluns, que tres de nosaltres es passàvem les festes pràcticament sense dormir, això estic parlant de quan érem un poc més joves que ara.

Sis Ali-olis que es van associar amb els tres anteriors per conformar la nova esquadra. Com podreu veure, de sis traços esta dibuixat l'anagrama del cresol de la nostra esquadra.

Set son els diferents apartats que presenta la nostra bitàcola. Com set som els que continuem sent o han segut Aladins que de moment estem fora de la festa.

Huit els que encara continuen cremant oli mantenen encesa la flama festera del nostre cresol; i com no, 8 son els anys que hui compleix la nostra bitàcola.

Hem arribat al any 8 de publicacions, encara que la veritat ha estat un tant difícil i com a conseqüència ha pogut provocar que s'haja quedat un poc descuidat inconscientment, com en algunes altres coses, el llapis i el paper per redactar algun article i contar o il·lustrar este any tan especial de Primers Trons. Possiblement serà perquè ha segut un important any de càrrec i organització en la comparsa amb molt de treball, molts preparatius, nervis i moltes reunions per a que estiga tot com sempre apunt i a l'hora.

Al final, com es pot veure al llarg dels anys sempre queden els bons records.

37 anys de festa i 8 anys fent blog

sideBar2