dimarts, 23 de maig del 2017

MY NAME IS MOORE, ROGER MOORE


Un dia trist per al món del cine. Segons ha anunciat la seua família a través d'un comunicat publicat en Twitter, Sir Roger Moore, l'intèrpret mundialment conegut pels seus rols com l'agent James Bond, ha mort a Suïssa als 89 anys d'edat.

Moore ha sigut l'actor que més vegades ha interpretat el paper de l'agent secret 007 junt amb Sean Connery, un total de set vegades, des que en 1973 es posara per primera vegada en la seua pell en 'Viu i deixa morir'. Després, continuaria amb 'L'home de la pistola d'or' (1974), 'L'espia que em va amar' (1977), 'Moonraker' (1979), 'Només per als teus ulls' (1981), 'Octopussy' (1983) i 'Panorama per a matar' (1985).

Encara que no és un dels meus actors preferits que han donat vida a 007, ja que el Bond de Ian Fleming no s'assembla al de Moore, l'actor va consolidar la seua fama gràcies als tints d'humor irònic, al mateix temps que li va donar al personatge la seua flegma britànica, accentuada per la seua planta de xic guapo i galant, que passarà a la història com el James Bond dels anys setanta.

Roger Moore deixa d'estar al servei de sa majestat.



Música de les set pel·lícules on interpreta a l'agent 007
sideBar2