dilluns, 2 de setembre del 2019

I ONZE


No és ningun numeret que hem comprat dels diners que sovint solen sobrar després de qualsevol esmorzar o dinar, en este cas podem dir que no ens ha tocat res perquè no hem jugat res. Els ONZE els traduïm en anys, els anys que em ocupat, teclejant l’ordinador, per deixar algun que altre article en la nostra bitàcola on al llarg d’este temps hem anat arreplegant i omplint d’imatges, paraules, dibuixos i música que formen part de les nostres vivències festeres i d’altres, si ha segut el cas i s’ha presentat l’ocasió. Hem estat tots els que hem volgut estar per iniciativa pròpia i els que amb més o menys insistència per la meu part han tingut a bé preparar-se un parell de paràgrafs per publicar-los, encara que he tirat a faltar la complicitat d’altres, igual no he pogut estar a l’altura que esperaven de mi, en fi.

Per finalitzar, sabeu que sempre m’ha fet goig anar rebuscant i recopilant coses meues y vostres, he inserit en l’apartat de PUBLICACIONS un pdf d’un article que he encontrat en el programa revista de festes de l’any 1.989 d’Alfredo Bernabeu Galbis on parla de “NUEVOS COMPOSITORES LOCALES DE MÚSICA FESTERA”, per cert, mireu les caretes d’innocència juvenil de Daniel i de Marcos.

Tot té un temps, el temps passa i moltes vegades no ens adonem del que hem deixat pel camí. Tal vegada, pot ser més endavant, siga ja massa tard recuperar-lo.

40 anys de festa i fins a 11 anys fent blog.

Salut amics.


sideBar2