dissabte, 2 de febrer de 2013

PRESIDENT, ALTRE NOMENAMENTSi fa un parell de mesos anunciàvem que Manolo Requena era nomenat pregoner, ara li arriba el torn a Dani Ferrero.

En el transcurs de la assemblea ordinària de la Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians (ACMMIC) celebrada a la seu de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina, va ser nomenat amb un majoritari consens el nostre amic Daniel Ferrero Silvage al capdavant de la presidència. Comptarà amb l’ajuda de Francisco Valor Llorens com a Vicepresident, Ricardo J. Montés Ferrero, secretari; Pedro Joaquín Francés Sanjuán, tresorer i com a vocals, Ramón García Soler, Enrique Alborch Tarrasó, Benedicto Ripoll Belda, Frederic Oriola Velló, Miguel Ángel Sarrió Nadal, Miguel Ánguel Ibiza Zaragoza, Carlos Pellicer Andrés, Víctor Montoya Prieto i Salvador González Moreno.

ACMMIC va ser creada l’any 2001 per un grup de compositors i va ser el seu president fundador José Rafael Pascual Vilaplana. Hui en dia, la ACMMIC és un referent i un agent d'interlocució necessari per qualsevol tema relacionat amb la música morocristina.

Enhorabona, Dani; ara, President.


sideBar2