dimarts, 14 de gener del 2014

DANIEL FERRERO, DIRECTOR DE LA FSMCV

Encetem l’any 2014 amb la notícia que va tindre lloc a les darreries del passat any, el nomenament de DANIEL FERRERO SILVAGE, com a director de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, durant la temporada de 2014.

Si fa uns mesos ens feiem resó del seu nomenament com a President de la Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians (ACMMIC), ara, el passat  9 de desembre, la Junta Directiva de la FSMCV, va elegir entre altres candidatures, la persona de Daniel Ferrero, com a Director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, per la seua reconeguda trajectoria i vinculació al món de les societats musicals.

La FSMCV va nàixer a l’any 1968 amb l’objetiu d’ajuntar esforços en favor del col·lectiu de les nostres bandes de música. En l’actualitat, agrupa a 543 societats musicals, amb les seues escoles de música, 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis.

És el principal organisme cultural de la Comunitat Valenciana i ha rebut al llarg de la seua trejectòria nombrosos premis i distincions com a reconeiximent de la seua tasca en promoure, difondre i dignificar l'afició, ensenyament i pràctica de la música.

Enhorabona Dani, President de la Associació de compositors de música de Moros i Cristians (ACMMIC), Director de la Banda Unió Musical de Alberic i Director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV.

sideBar2