divendres, 17 de juliol de 2009

EL BLOG DE JOSÉ MANUEL ALMERICH

Vos presente el blog d'un company de treball, al qual vaig conéixer quan vaig anar a Torrent a treballar en el CPD de SATEICA. Del col·lectiu de treballadors d'aquest CPD, les caixes de Carlet i Ontinyent havien de seleccionar a aquelles persones que els interesaven per poder mantindre en funcionament els equips informàtics. José Manuel va ser elegit per Caixa Carlet, hui absorvida per Bancaixa.
Des que es van encreuar els nostres destins professionals, puntualment he anat rebent informació dels seus treballs, gràcies a un bon amic que va fer d'Ontinyent i que treballa ara amb mi. Aquesta setmana vaig tindre noticies del seu BLOG i vaig començar a llegir i veure la feina que havia fet i vaig poder comprovant que durant aquestos anys el seu treball ha sigut abundant i magnífic. Ara és com si el tinguera altra vegada al meu costat i vull compartir amb vosaltres allò que a mi m'ha impressionat d'aquesta persona.


El seu blog : ALMERICH

sideBar2