diumenge, 6 de maig de 2012

20-05-2012 ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA SOCIETAT DE FESTERS

Perquè tots pugueu estar informats de la pròxima Assemblea de la Societat de Festers, vos deixe l'ordre del dia.


Per la present es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA que se celebrarà diumenge 20 de maig de 2012, a les 10:30 h. en primera convocatòria i a les 11:00 h. en segona convocatòria, en el Saló d'Actes d'aquesta Societat i conforme al següent:

ORDRE DEL DIA

1.- LECTURA I APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR CELEBRADA EL 27 DE NOVEMBRE DE 2011.

2.- VOTACIONS PER A LA MODIFICACIÓ DE L'ART. 41 DEL REGLAMENT DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS D'ONTINYENT QUANT AL NOMBRE MÍNIM DE COMPONENTS PER ESQUADRA EN L'ACTE DE L'ENTRADA.

3.- VOTACIONS PER A LA MODIFICACIÓ DE L'ART. 41 DEL REGLAMENT DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS D'ONTINYENT QUANT AL NOMBRE DE COMPONENTS I FRACCIÓ, PER A LA DEFINICIÓ DEL NOMBRE MÀXIM DE BANDES DE MÚSICA PER COMPARSA EN L'ACTE DE L'ENTRADA.

4.- VOTACIONS PER A LA MODIFICACIÓ DELS ARTICLES 16, 24 i 40 DEL REGLAMENT DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS D'ONTINYENT QUANT A L'ORDRE DE DESFILADA DE LES COMPARSES EN L'ACTE DE L'ENTRADA.

5.- VOTACIONS PER A LA MODIFICACIÓ DE L'ART. 41 DEL REGLAMENT DE LES FESTES DE MOROS I CRISTIANS D'ONTINYENT QUANT AL NOMBRE MÀXIM DE BANDES DE MÚSICA PER COMPARSA EN L'ACTE DE L'ENTRADA.


sideBar2