dissabte, 26 d’octubre de 2013

LA MÚSICA QUE M'AGRADA: ANUNCIS

Hi ha ocasions en què estem veient un anunci i el que més te n'agrada és la música que esta sonant, siga pel ritme, per la sonoritat, per la lletra o per alguna altra cosa que t'enganxe. Aquest estiu em van sorprendre dos i vos plantege ara un joc. Jo vos pose els vídeos o la música i vosaltres em dieu quin anunci era. Què vos sembla?

No, no vos posaré en eixe compromís, sí que és cert que mirant el vídeo de l'anunci recordava moments molt entranyables i semblants que nosaltres hem gaudit i compartit. Sembla que el temps haja passat tant de pressa que se'ns obliden tantes coses viscudes. Ens refugiem en les nostres cases i ens oblidem de tot i de tots, jo el primer eh, que conste.

Bé però tampoc és moment de nostàlgies passades i cal mirar el futur amb una nova perspectiva, o no? No m'enrotllaré mes i vos deixe amb el vídeo de 'Love of Lesbian' que anunciava la cervesa DAMM aquest estiu. Com que vos havia dit que m'havien agradat dos anuncis, farem un "extra" i posaré l'altre també que anunciava un cotxe. Ja em dieu alguna cosa i si no fins al proxim "LMQMA".

Love of Lesbian - "Fantastic Shine"


Edward Sharpe & The magnetic Zeros - "Home"Nota : Per a gustos, colors i aquesta és la música que a mi m'agrada.

sideBar2