dissabte, 19 d’octubre de 2013

LA MÚSICA QUE M'AGRADA: THE BLACK KEYS

Feia ja temps que em rondava pel cap escriure en el nostre blog sobre la música que m'agrada, siga la que siga, i fer-vos-en a vosaltres partícips. Per començar, havia de fer-ho amb alguna cosa important i crec que he encertat a presentar-vos aquest grup que em va captivar en l'any 2012. The black keys és un grup americà que du ja una trajectòria de 7 LP i que està format per dos components Dan Auerbach i Patrick Carney, però si voleu saber més en la WIKIPEDIA podeu trobar més informació.

Vos puc dir que quan vaig escoltar les cançons ‘Lonely Boy' i ‘Gold on the ceiling', no me les podia traure del cap. Em vaig baixar l'ultim disc ‘El camino' on estaven estes cançons i la veritat és que aquest àlbum no té cap desperdici. 

No és necessari que feu cas de tot açò, ja que el reconeiximent per aquest treball, ja l'han tingut. A finals de l'any 2012 els van donar el Grammy al millor disc de Rock i la cançó ‘Lonely Boy', va ser triada i va guanyar el Grammy a la millor cançó de Rock.

Per a començar, volia oferir.vos la possibilitat d'escoltar alguna cosa important com crec que va ser el disc que ja vos he anomenat. Bé, vull dir-vos que prompte tindrem notícies d'aquest grup perquè tenen anunciat un nou disc abans que acabe l'any 2013. A mi, personalment, m'agrada mes la canço 'Gold on the ceiling' però en aquest cas vos deixe l'enllaç a la canço ‘Lonely Boy', perquè la pugueu escoltar i ja em direu alguna cosa.

Nota : Per a gustos, colors i aquesta és la música que a mi m'agrada.sideBar2