dimarts, 21 d’octubre del 2014

LA MÚSICA ÉS L'HARMONITZACIÓ DELS OPOSATS

“El temps passa i toca reflexionar del que has fet i el que ha quedat. Pensa amb lo bo i renega de les enveges.”

Un dia qualsevol que necessites un poc de tranquil·litat, relaxació o simplement un fil musical que acompanye el teu treball és una bona excusa per escoltar E.S. POSTHUMUS, grup musical nord americà creat pels germans Helmut i Franz Vonlichten allà per l’any 2.000 fins la seua dissolució al 2010 amb la mort de Franz. Música independent d'estil cinematogràfic amb una fusió de l'èpica clàssica envoltada d'orquestres i sons electrònics donant una nova forma de música clàssica del segle XXI. Els seus temes estan inspirats en la filosofia de Pitàgores, en la que s'ha firma que "la música és l'harmonització dels oposats: la reconciliació d'elements en conflicte entre ells." 

E.S. Posthumus va produir música orquestral per televisió i pel·ícules com El planeta de los simis, Minority Report, Spider-Man, Spy Game, El senyor dels anells: Les dos torres, Tomb Raider, Pirates del Carib, l’últim rei d’Escòcia i Matrix Reloaded entre altres. 

No deixes de visitar la web E·S· POSTHUMUS, la qual disposa d'un reproductor des d'on podràs escoltar la seua discografia composta per tres àlbums, UNEARTHED, CARTOGRAPHER i MAKARA. Personalment m'incline per l'àlbum Cartographer del que vos deixe un vídeo del tema Caarano Pi.


Senzillament, m’agrada.

sideBar2