dimarts, 25 d’agost del 2015

ENHORABONA, CÀRRECS 2015


Com cada any, l'esquadra dels Aladins volem felicitar les comparses de càrrecs de 2015.

Han estat una vegada més unes festes de Moros i Cristians magnífiques, que parlen molt bé de com és Ontinyent, la seua gent i sobretot els seus festers i festeres. I cal fer una menció molt especial de les Capitanies dels Cruzados i Benimerins que han encapçalat María Peiró i Laura Gramage, i dels Ambaixadors  i  Banderers dels Cides, Raül Albuixech i Amadeo Juan, i dels Mossàrabs, Ignacio Bordera i José Pedro Jordá.

Unes Entrades amb l'historicisme i la magnificència que ens caracteritzen i una representació de les Ambaixades com les del dilluns 24, sense cap mena de dubte corroboren que Ontinyent és la capital mundial dels Moros i Cristians, com van reconéixer públicament els Cronistes de la República de Mèxic l'any passat.

Però en este apartat no volem oblidar el nostre pregoner d'enguany, l'amic chano Manolo Palomar Sanz, que va saber encetar la Setmana Gran amb unes paraules plenes d'estima per la festa que els Moros i Cristians li dediquem al Santíssim Crist de l'Agonia cada agost.


Enhorabona a tots i a totes!


sideBar2