dimarts, 15 de juliol del 2014

EN CASA DE JAVIER I EN LA COMPARSA. 12-07-14


Una altra jornada memorable és la que el passat dissabte 12 de juliol van compartir els Aladins al complet gràcies a l 'hospitalitat de l'amic Javier Reig García.

El dia va donar per a molt i va començar ben prompte quan tots vam acudir a casa de Javier, que ens havia convidat a un fantàstic esmorzar en què no va falta de res (saladura, embotits, ...), però ben prompte va esdevindre en una bona estona de conversa, anècdotes i, sobretot, de bon humor i  dels records d'una esquadra amb més de 30 anys d'història.

El moment més especial va arribar quan Marcos Gandía va regalar al nostre amfitrió la partitura original dedicada del pasdoble que ens ha dedicat Aladins, al pas!!!, recentment estrenat per la SUM d'Alberic que dirigeix l'amic Dani Ferrero.

El dia va concloure amb una segona part, ja al tradicional sopar de carrer dels dissabtes de juliol dels Saudites d'Ontinyent, la nostra comparsa, en el qual vam poder gaudir també d'un bon sopar i de les marxes i els passodobles que ja ens fan saber que els Moros i Cristians de 2014 estan tocant les portes.

Una nova ocasió de passar-ho d'allò més bé, que hem d'agrair a Javier Reig de tot cor, i que entre tots ferem possible que resultara MEMORABLE. 


sideBar2